fredag 27. mars 2009

Strikkepinnemappe.På en surferunde kom jeg over Pickles sin bloggen. Den var så inspirerende at jeg satte i gang å lage en strikkepinnemappe med det samme. Der var det oppskrift på bl.a. det.

16 kommentarer:

 1. Stilig! Jeg digger det stoffet der, utrolig lekre farger, og det gir så mye liv. Lurer på om jeg må forsøke å overtale sambo på nytt, og kjøpe sånt stoff til puter til sofaen...

  God helg! :)

  SvarSlett
 2. Så stilig det ble! Og ikke minst praktisk! Ønsker deg en fortreffelig helg med det samme jeg er her inne=)

  SvarSlett
 3. bare si ifra om du lager for salg. tror mine pinner knekker snart om jeg ikke er snillere med dem....

  SvarSlett
 4. Så stilig! Praktisk løsning, og herlig stoff:)

  SvarSlett
 5. Den står på min skal-lage-liste også:-) Din ble kjempefin! Har ikke helt bestemt meg for hvordan stoff jeg skal bruke enda jeg. Tenkte å legge deg inn i blogg-rollen min, håper det er ok:-) God helg, hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 6. Ja, gi beskjed hvis du vil selge...
  Kjempefint!

  SvarSlett
 7. Den var kjempefin, ikke minst stoffet da, er veldig glad i Marimekko. Har kjøpt meg glass, asjetter og mugge i samme farge som du har brukt. Ønsker deg og dine en flott helg.

  SvarSlett
 8. Den ble kjempefin ! Og tuuusen takk for at du linket til mønsteret. Har nemlig også tenkt å lage noe sånt til min mor. Hun har svart belte i strikking, men fullstendig kaos i strikke-pinnene sine. ;)

  SvarSlett
 9. Så tøff! Herlig stoff! Takk for link - jeg tror kanskje jeg må lage en sånn. Utrolig praktisk, da gitt. :)

  SvarSlett
 10. Kjempefin, og sikkert veldig praktisk!

  SvarSlett
 11. Super fin, det stoffet er jo bare så fint!

  God helg,
  hilsen Fredrikke :o)

  SvarSlett
 12. Gjett om det er midt i blinken for¨meg... Pr i dag oppbevares strikkepinnene i en treboks og jeg leter alltid febrilsk etter to eller fem av samme størrelse:)
  Når det i tillegg er sydd av et så vakkert stoff blir fristelsen enda større!
  Så flink du er:)

  SvarSlett
 13. Utrolig lekker strikkepinnemappe. Har planer om å sy meg en selv snart, må bare finne det "perfekte" stoffet :-) Eller det er vel egentlig en unnskyldning for at jeg er for lat til å dra fram symaskina :-) Og jeg som har ei splitter ny heftig maskin.....

  SvarSlett
 14. Først, takk for koselig kommentar i bloggen min!
  Kjempelekker strikkemappe du har sydd, liker så godt Marimekko-stoff :-)
  Ser vi har litt til felles: fornavn, hjemby og jobbtittel...

  SvarSlett
 15. denne strikke mappa er den søteste jeg har sett av denne slag!!!Marimekko gjør seg virkelig!!!!du lager så fine toalett/stikke mapper!!!!!!!!Har du et mønster å dele med meg??Ser så mange som lager disse boksene,men aldri noen beskrivning av arbeidsmåten om du skjønner........kan jo knote meg fram til det som mye annet,men det tar mye tid!Har du noe tips er jeg kjempe glad for det!!!

  SvarSlett
 16. Å, den var kjempe kul, og ikke minst, smart!

  SvarSlett