lørdag 18. januar 2014

Hjemmelaget sjokolade.

Jeg har flere ganger prøvd å lage sjokolade selv. Det blir ganske sterk smak på den og jeg som best liker melkesjokolade synes ikke den er særlig god. Men nå har jeg tilsatt rismelkpulver og da ble den litt mildere. Denne er søtet med kokosblomstmelis. Alle ingredienser er kjøpt på okosjokolade.no. Disse sjokoladebitene er støpt i de nyinnkjøpte sjokoladeformene og de ble veldig fine. Til den forrige ladningen brukte jeg isbitformer fra ikea men da fikk de ikke slik fin overflate.

2 kommentarer:

  1. Å, så flott sjokolade du har laga. Det hadde vore kjekt å prøvd.

    SvarSlett
  2. Disse så gode ut! Jeg har prøvd tidligere å lage sjokolade med stevia søtning, men de ble bitre, kanskje jeg skulle prøve "triksene" dine :)

    SvarSlett