tirsdag 25. juni 2013

Sinnasaujakke.

Sinnasaujakken er ferdig! Jeg strikket den i tynt alpakka-garn fra Sandnes. Tynnere garn enn anbefalt så jeg gjetta meg litt fram til pinnestørrelse og hvilken størrelse jeg skulle strikke etter. Den strikkes ovenfra og ned og da er det veldig greit å prøve underveis. Da jeg hadde kommet godt i gang med bolen prøvde jeg den på og den var altfor stor. Måtte da rekte opp til armehullene og felte enda et stykke. Nå er den ferdig og den ble passe. Puh!
Strikka 7 masker midt på foran til klipping. Før jeg klipte plukka jeg opp masker til knappestolper og strikka dem ferdig. Sydde flere sømmer før jeg klipte. Bretta inn klippekanten og sydde "usynlige" sting som da skjulte sårkanten. Så lettvindt! Ikke nok med det, jeg hadde passende knapper liggende!
Fargene på bildene stemmer ikke helt med virkeligheten. Blåfargen er litt mer jeansblå og kontrastfargen er lys blåmelert. Bildene er tatt med mobilen på kveldstid av prinsessa.
Mønster fra Ravelry.

5 kommentarer:

 1. Veldig fin jakke du har strikket :)
  Jeg skal strikke meg en sinnasujakke og lurer på hvilke pinne str du brukte og størrelse?

  SvarSlett
 2. Jeg brukte for tynt garn så jeg kan ikke anbefale størrelse eller pinnenummer. Følg mønsterets anbefalinger så går det nok bra.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Så flott den ble! Det må være ønske strikket mitt for vinteren tenker jeg !

  SvarSlett
 5. Veldig flott Sinnasaujakke. Og nydeleg kjole du har sydd deg.

  SvarSlett