fredag 12. februar 2010

Teknofil.

Jeg er IT-konsulent, og jeg tror nok at IT-konsulenter flest er over middels interessert i tekniske duppedingser. Og da spesielt mobiltelefoner. For noen år siden fikk jeg en Sony Ericsson w800i som jobbtelefon. Den syntes jeg var så fantastisk at jeg kjøpte meg en privat også. Den hadde kamera, walkman og telefon på samme tid! Utrolig! Ja, vi kan snakke om en forelskelse.

Men nå har det gått noen år og teknologien utvikler seg i forrykende tempo. Og min gode gamle mobiltelefon har blitt gammeldags. Nå om dagen går jeg og sikler etter en touchtelefon. Nærmere bestemt en HTC HD2. Å! For en skjønnhet! Og for noen funksjoner! Og dem er det ikke få av. Men siden min gamle mobil fungerer som den skal så synes jeg ikke at jeg kan bytte den ut. Det kan jo hende at den faller i asfalten en dag... Vet et uhell altså.
Til alle lommetyver der ute: Dere er velkomne til å stjele min mobiltelefon, men vær vennlig og legg tilbake simkortet i lommen min. På forhånd, takk.

8 kommentarer:

 1. Kan du ikke legge den under bakhjulet på bilen og rygge litt... ;-) Mye kan skje som vi ikke har kontroll over! :-)
  Mye fint på bloggen din siden jeg var her sist også - masse flotte punger og skjørtet til prisessa var helt fantastisk! Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 2. Kikker bare innom for å ønske deg og dine en koselig helg.

  SvarSlett
 3. Hihi, det hjelper ikke å miste den i bakken, den tåler det! Jeg har fremdeles den modellen, og det er den som har overlevd lengst her i huset, med klåfingra treåring og siklete baby...

  SvarSlett
 4. Jeg skjønner ikke hva du snakker om, jeg finnes ikke interessert i tekniske duppeditter. ;) Ha ha. Men foreløpig er jeg veldig fornøyd med min nye HTC Magic, selv om jeg ikke har hatt tid til å finne helt ut av den enda. Dessuten er den hvit og lekker. ;)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Den ser jo flott ut!
  Min mann la i sin tid mobilen på biltaket...og kjørte av gårde! Den seilte selvfølgelig av taket, og ble kjørt over av andre. Fullstendig knust, men reddet SIM-kortet. Det var god unnskyldning for å kjøpe seg ny mobil ;-)

  God helg, klem ¤

  SvarSlett
 6. Hihi, jeg kjenner til den litt dårlige samvittigheten når man vil bytte ut noe som egentlig fungerer helt fint, ja. (Og jeg er forresten også IT-konsulent.)

  Men i stedet for å håpe på at telefonen din skal forsvinne eller bli ødelagt, kan du jo kjøpe ny med den unnskyldningen at det er lurt å ha en fungerende telefon liggende i bakhånd, i tilfelle den nye blir ødelagt eller borte :p

  Jeg har forelsket meg helt fullstendig i iPhone nå. Jeg har vært veldig fornøyd med andre telefoner tidligere, men har aldri falt så hodestups som jeg gjorde for iPhone. Trodde ikke det var mulig å bli så glad i en telefon. Uendelig med applikasjoner og fantastisk funksjonalitet. Ekte kjærlighet.

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Ååh den var kjempe fin :) min SE telefon er 4 år gammel og nekter å dø, så det er ikke noe håp for en ny helt enda hos meg dessverre :(

  SvarSlett