onsdag 25. november 2009

Førjulsstemning.


Nå har jeg hatt to Tilda-nisse-sy-kit liggende i to år. For noen dager siden kom jeg på at jeg skulle børste støvet av dem og finne fram symaskina igjen. Og sannelig ble de ikke ferdige. Her er de altså. Og nå er jeg godt i gang med kit nummer to!
På søndag er det 1. søndag i advent og da skal vi pynte litt til jul. Selve jula bruker vi å feire hos generasjonen over oss. Litt koselig å ha julestemning i heimen også. Og juledagene går så fort at det er fint å ta i bruk hele desemberen i tillegg. :-)

10 kommentarer:

 1. Tilda-nissene var veldig fine. Har lyst å sy selv òg, men det har blitt med tanken. Har kjøpt Tilda-bøker, så det er egentlig bare å sette igang, men det kan av og til ta litt tid.

  Ønsker deg en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 2. ...å gosh, de ble kjempesøte... :O)

  ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Super fine Tilda-nisser :) Baktus skjerfene dine ble også veldig fine. Har noe lerke garn liggende som kunne vært fint å bruke. Hvor mye gikk det med til det siste skjerfet ditt? Masse annet fint på bloggen din også!

  Er det ok at jeg linker til deg?

  SvarSlett
 4. Kjempe koslige!!
  God helg,
  klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 5. På et baktusskjerf bruker man to nøster. Når det første nøste er oppbrukt må man begynne å felle. Så vet man at man har akkurat nok garn. Må begynne å felle litt før 1. nøste er oppgrukt hvis man skal ha nok til heklekant.

  SvarSlett
 6. For et nydelig nissepar ! Blir nok koselig å feire jul med dem :-)

  SvarSlett
 7. Veldig, veldig søte Tilda figurer.

  SvarSlett
 8. Så fine Tilda nisser, jeg har også dette kitet liggende :) Må sette i gang snart jeg også :)

  -lilleL

  SvarSlett