søndag 11. oktober 2009

Masseproduksjon.


Jeg tar vanligvis ikke i mot bestillinger men gjorde et unntak i høst. Nå har jeg endelig fått gjort ferdig alle tingene. Jeg har nemlig fått en annen stor interesse så det blir nok litt mindre søm i tiden framover.
Min "nye" store interesse er å lese. Jeg har alltid likt å lese bøker, men med småbarn i hus har man liten anledning til det. Og på kvelds/nattes tid har det vært viktigst å få seg nok søvn. En dag fant jeg fram ei bok jeg fikk til jul i fjor og begynte å lese, og dermed var jeg hekta. En knakende bra bok er det også. Anbefales! Og det beste av alt er at forfatteren har skrevet mange tykke bøker! Det blir mange hyggelige stunder på meg framover. :-)

9 kommentarer:

 1. Henne har jeg faktisk lest alle bøkene til.. Lett lesing og underholdende - gled deg, for du har masse kos i vente:)

  SvarSlett
 2. Liker å få tips om gode bøker. Så denne må jeg også prøve å få lest. Lykke til med lesingen!

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har sydd! Jeg har lest en bok av Marian Keyes: "Rachels ferie". Likte den kjempegodt!

  SvarSlett
 4. så masse fint du har sydd!!flotte farger og stoffer!!!!!!!!!ja en må velge hva en vil prioritere å bruke fritida si på,og det er fint å kunne veksle litt på!!!men ikke slutt helt å sy da!!!!!!!du er så god og til kjempe inspirasjon!!!

  SvarSlett
 5. Marian Keyes kjekk lesning - mye latter og ikke tyngre enn at den kan leses etter en lang dag. Masseproduksjonen din var kjempeflott. Jeg er svak for Marimekko, så de likte jeg ekstra godt!

  SvarSlett
 6. Gurimalla for en masseproduksjon!! Det skulle vært yrket ditt det der vettu! Så kunne fritiden blitt brukt til lesing... ;)

  Gratulerer med dagen i dag!!

  SvarSlett
 7. Heihei!
  Så kjekt å lese bøker, men jeg har samme "problem" som deg... små barn som krever mye tid og krefter :)
  Vannmelonen er kjempegøy!!! Jeg har lest alle bøkene til Marian Keyes, elsker denne forfatteren... Men jeg leser de på engelsk, kjempebra!
  Ha en finfin dag
  *Siv*

  SvarSlett
 8. Så mye fint du har laget!! :o)
  Ja, lese er en god ting, skjønner du vil bruke tid på det.
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 9. NB! Pass på å lese Rachels Ferie FØR Er det noen der ute - i den boka røpes nemlig ting som skjer i RF.... Jeg fikk de omvendt. :(

  Ellers anbefaler jeg alle hennes, jeg har alle som er kommet på norsk!

  SvarSlett