onsdag 16. september 2009

Støvelhysteri.


Sist søndag var vi på en fuktig tur i marka. Det var sølete føre langs stien vi gikk på og jeg innså med ett, der jeg gikk med joggesko, at jeg bør gå til anskaffelse av støvler. Dagen etter kom det coop obsreklame i posten som viste at de solgte Ilse Jacobsenstøvler til bare 799,- Vanligvis koster de godt over tusenlappen. Det synes jeg er vel mye å betale for et par gummistøvler. Men to dager etter hadde jeg bestemt meg for å gå til anskaffelse av disse likevel. Da jeg kom til obs var det et par igjen! Jeg spurte butikkdamen om de ikke hadde flere, men det hadde de ikke. Hun kunne fortelle at det hadde vært ville tilstander der mandags morgen. Vel, vel. Støvler måtte jeg ha så jeg stakk innom Europris på tur hjem. Der hadde de disse for 179,- Minst like fine spør du meg. Og masse penger spart.

7 kommentarer:

 1. Stilige støvler. Et kupp, spør du meg. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Nice buy! Dei var jo kjempefine. Og kvaliteten er sikkert like god som på designerstøvlane. Tusen spenn er mykje å betale for støvlar! Ilse Jacobsen var visst ikkje særleg fornøgd med å ha fått støvlane sine inn i coop-kjeden, men sånn kan det gå.

  SvarSlett
 3. De var superstilige og sikkert perfekt til sitt bruk! Spør du meg er det det absolutt viktigste.
  Nydelig genser under her. Skal sjekke ut det garnet til neste strikkeprosjekt!
  Klem

  SvarSlett
 4. Det er jeg faktisk helt enig med deg i! Det var et kupp! Jeg har IJ-støvler, og det er ikke noe spesielt med de annet enn logoen (og at de matcher regnfrakken min da..). Støvlene er jo så dyre at jeg nesten ikke tør bruke de når det er sølete, så jeg burde vel heller gjort som deg og spart mange penger i tillegg:-)
  Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 5. Kjempefine støvlar!! :)

  Ha ein god dag!

  SvarSlett
 6. Lurt å finne kopier - mye billigere. Jeg har IJ støvler og de er tunge å gå med og de "spiser opp" sokkene mine :) Kanskje dine til og med er lettere? Fine var de i hvertfall og hadde du ikke skrevet at det var noe annet hadde jeg trodd det var Ilse sine støvler. Ønsker deg en fin dag!
  Kjersti

  SvarSlett
 7. Skal si det var mye kreativitet på denne bloggen! Stå på!

  SvarSlett