lørdag 5. september 2009

Nytt stoff!


I dag har jeg vært på stoff og stil. Her er fangsten. Var egentlig ikke tom for stoff fra før men... Tenker ofte at jeg må sy opp de stoffene jeg har før jeg kjøper mer. Men så dumper det plutselig en stoff og stil-katalog ned i postkassen med mange herlige fristelser... Hva skal en stakkar gjøre da?! Jeg har ikke nok selvdisiplin til annet enn å gi etter. I mens blir skapet med stoff fullere og fullere. Så tenker jeg at jeg kan kaste noe av det jeg mest sannsynlig ikke kommer til å bruke. Men så kan det være sånn da, at en dag får jeg plutselig bruk for det likevel...

6 kommentarer:

 1. Oj - her var det mye fint - akkurat en blogg for meg..jeg som igjen har tatt opp syinga mi - jeg har sydd mye tidliger og har igjen blitt bitt av basillen!

  Masse flott - gleder meg til å scrolle mere! Smil!

  Ha en fin fin lørdag!

  SmilKKann

  SvarSlett
 2. Du tryller jo frem så mye lekkert, så stoffene kommer nok til bruk en dag skal du se.
  De nye stoffene var også kjempefine!!! Likte også stoffene i forrige innlegg. Tenk at monster kan bli så fine ;)

  Jeg har håndarbeidstørke under oppussingen, så jeg nyter synet av alt det fine du lager så lenge :) Og tenker..... en gang......

  SvarSlett
 3. Masse fine stoff og tilbehør du har kjøpt. Det babushka stoffet har jeg kjøpt òg, men har ikke rukket å sy noe av det ennå. Fin lørdagskveld til deg.

  SvarSlett
 4. sååååååå mye fint i den nye katalogen ja!!!det soppestoffet er digg!!!Heldig du er som bare kan ta deg en tur til ss..........her er det mange timers bilreise for å komme dit-sukk!Blir spennende å se hva du tryller fram av herlighetene du har skaffet deg!!

  SvarSlett
 5. En kjent situasjon du beskriver der ja:)Det går vel sjelden tomt i stoffhyllene før en kjøper noe nytt... og ihvertfall når en får slike godsaker som S&S katalogen i posten:)
  De ble kjempesøte alle de lommebøkene du har laget!! Jeg har ikke prøvd med på noe slikt enda, men har både stoff og glidelås liggende, så kanskje en dag...!

  SvarSlett