onsdag 29. april 2009

Veske og skjørt.


Det blå stoffet fra Ikea har blitt en veske. Et stort og romslig handlenett. Mønster har jeg tegnet selv; det er en revidert utgave av babushka-vesken. Foret med stoff fra Jysk. Vesken kan vrenges.
Og så har jeg sydd meg skjørt. Det er tynn stretchdongri fra Stoff og stil. Veldig behagelig. Så etter et skjørt jeg hadde fra før. Det er med glidelås i siden. Formen ble ikke akkurat som jeg hadde sett for meg men er helt ok. Tenkte å pynte med noen sting i broderigarn men alt broderigarnet mitt er for tiden sporløst borte. Så da ble det en pip-pip.

11 kommentarer:

 1. Lekkert - både veska og skjørtet. Lille pip pip var veldig søt! For ikke å snakke om frøkna under her, med sommerfugl i ansiktet, veldig søt hun også!
  Så flink du er - en stor inspirasjonskilde!!
  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 2. Et anvendelig skjørt med en artid detalj! Ser du er litt mer avansert i ansiktsmalingen enn jeg...

  SvarSlett
 3. Så fint skjørt, den pippip`en var super!! :o)

  SvarSlett
 4. kjempefint skjørt og flott veske. Det stoffet fra ikea var jo kjempefint. Hmmm...trenger noen puter til utemøblene. Alltid like spennende å kikke i bloggen din. Det skjer alltid noe der ! Ha en fin helg

  SvarSlett
 5. Kjempefin veske og flott skjørt :o)

  SvarSlett
 6. den väskan gillade jag jätte mycket!!!

  SvarSlett
 7. What a nice bag!! I just bought the same fabric to make one of the amy butler patterns. ..

  SvarSlett
 8. anja_h_j_m@hotmail.com17. september 2013 kl. 15:03

  Hei!
  likte veldig godt vesken. Du lager vel ikke tilfeldigvis flere slike for tiden. Leter etter noe lignende, men ingen er like fine :)

  Mvh
  Anja Jensen

  SvarSlett