mandag 27. april 2009

Ikeabesøk.


På fredag stakk jeg en svipptur innom ikea. Hadde sett noen kule stoffer i andre blogger som var kjøpt på ikea, så dette måtte undersøkes. Og jammen hadde de mye fint. Jeg begrenset meg til disse tre lekre stoffene. I tillegg kjøpte jeg ispinneformer i vårfriske farger og artige pepperkakeformer. Litt utenfor sesongen med pepperkakeformer men det er ikke så ofte jeg besøker ikea selv om jeg bor så nært. Det blå stoffet er allerede blitt klippet i...

7 kommentarer:

 1. IKEA er farlig for "tekstil-omane".. ;o)

  SvarSlett
 2. Heldiggris som har Ikea i nærheten!! Jeg må kjøre minst 15 mil til nærmeste Ikea...:( Men når en først stikker innom er det bare å holde godt på pengeboka, får da fyker hundrelappene fort:)
  Venter i spenning på hva du tryller frem denne gangen!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så flotte stoffer, de gir deg sikkert inspirasjon og jeg gleder meg til å se hva du lager... For du viser det vel fram??
  Ha en fin dag!
  Klem fra nord!

  SvarSlett
 4. IKEA har mye gøy de, og til snille priser. Da er det kjekt å shoppe!

  SvarSlett
 5. Det blåe stoffet øverst har jeg ikke sett før... Blir spennende å se hva du får lagd ut av de! -Digger elgformen.. går vel an å lage kjeks av pepperkakeformer også??!

  SvarSlett
 6. kjempefine stoffer. Blir morro å se hva som kommer frem etterhvert. Pepperkakeformene er fine å lage gelefigurer også :-) Da kan du servere elg med vaniljesaus til dessert ho ho..

  SvarSlett
 7. Veldig fine stoffer! Jeg har de jeg også.. :o)

  SvarSlett