onsdag 7. januar 2009

Oppbevaringspose og nye bøker.


I dag har jeg sydd denne stoffposen. De er kjekke og søte så det må bli flere av disse. Mønster fant jeg i Familien (et av de som kom i desember). Man trenger ikke mønster for å sy slike men det er letter å sette i gang når man har målene svart på hvitt. :-)


Disse bøkene fikk jeg i julegave. Flotte bøker. Nå har jeg mange sy og strikkeplaner. Må bare få skikkelig syånd over meg først.

6 kommentarer:

 1. Boka "strikk til nøstebarn" har jeg sååå lyst på. Tenkte jeg skulle kjøpe den i gave til meg selv når januarlønna kommer:) Posen var virkelig fin - det hadde vært flott med møsnter ettersom jeg ikke er spesielt flink å sy. Skal se om jeg finner tak i bladet:)
  kos deg med kommende prosjekt:)

  SvarSlett
 2. Kjekk pose! Og så fint stoff da! Sto akkurat i dag og tenkte at ett par sånne poser i miniatyr hadde vært kjekke på badet til hårstrikker i en og spenner i en annen til minstemor.

  En dag kanskje......

  SvarSlett
 3. Hei - har tittet litt i bloggen din, kost meg og blitt inspirert. Posen din ble kjempefin - flotte stoffer, synes også penalene du har sydd er flotte med tøffe stoffer. Masse flott ellers pgså :)

  Takk for titten!

  SvarSlett
 4. Takk for koselig hilsen i bloggen min! De bøkene du har avbildet har jeg hørt mye bra om (spesielt de danske om barnetøy). Fortell gjerne litt om ditt inntrykk. Har forstått det slik at de har vært vanskelige å få tak i en lang stund!

  SvarSlett
 5. De bøkene om barnetøj er veldig bra. Jeg har ikke sydd noe enda men det så ut som om det var kjekke plagg som man kan variere på forskjellige vis. Bare fantasien setter grenser. Tror det er populære bøker og de hadde dem heldigvis på capris da jeg bestilte.

  SvarSlett
 6. Fin pose!
  Og bra boksamling du har fått deg! Har alle unntatt den eldste. Nøstebarnboka har eg brukt masse, og dei to bøkene til Meedom likar eg veldig godt. Har ikkje barn sjølv, men har sydd litt til andre. Fått tips om at størrelsane er litt store, så ha det i bakhovudet når du syr. Ellers er den veldig god på forklaringar og så har den jo ferdige mønster. Me love! Lykke til med alle dei kreative prosjekta du måtte sette i gang!

  SvarSlett