søndag 22. juni 2008

Marimekko og diverse strikking.


På lørdag var jeg endelig innom butikken Unikko her i byen. Det har jeg hatt planer om lenge. Og der hadde de masse fine marimekkoting! Kjøpte bare en halv meter stoff. Av det har jeg sydd en veske. Så nå har jeg to.


Har man dilla på marimekko så må man ha mugge og glass. :-)Jeg har endret ermene litt på Gisellen min så nå kan den brukes. Den er litt mye utringet så jeg dro en tråd gjennom hele utringingen snurpet sammen. Da ble det bedre. Tror neppe denne jakken blir utslitt.Har begynt å strikke en ullbukse til prinsessa mi. Det skal bli en prinsessemonsterbukse. For øyeblikket har den blitt en ufo og jeg har begynt med en jakke:7 kommentarer:

 1. Jeg syntes Gisellen ser kjempeflott ut!

  SvarSlett
 2. Her var det masse fint å se! Så fin fasong det var på vesken du har sydd!
  Gisellen håper jeg du bruker mye for den er jo kjempefin da!!! Og jammen hadde du ikke enda mere fint på pinnene! Jeg burde lagt opp noe jeg også, slik at jeg kunne fått prøvd ut de fiiiineste maskemarkørene i verden;) MEN... når skal jeg rekke å strikke da.. hmmmmm

  SvarSlett
 3. Jeg er mektig imponert over alt det fine du har laget. Og gisellen er kjempefin! Fikk lyst på en sånn jeg da.

  SvarSlett
 4. Dødsfin veske! Syr du en til, så kjøper jeg!

  SvarSlett
 5. Herlig veske! Marimekko har mange flotte design. Stoffet kledde veldig godt formen på vesken. Hvordan blir monsteret på buksen da, tro? Et litt søtt et?

  SvarSlett
 6. Så mye fint du lager ! Den veska var dødslekker ! Hvor ligger den butikken du kjøpte stoffet ? Skal til trondheim i ferien en tur....

  SvarSlett
 7. Den veska var kjempestilig!

  SvarSlett