fredag 1. april 2011

Uglehals.

Jeg har strikket en hals til meg selv. Den er strikket i Duo fra Sandnes. Herlig garn! Liker så godt de garntypene som inneholder ca. halvparten bomull og halvparten ull. Perfekt for oss som ikke liker ren ull rett på kroppen. Mønsteret fant jeg på Etsy. Jeg har strikket med tykkere garn enn det oppskrifta anbefalte så derfor har jeg tre ugler på halsen i stedet for fem. Ville ikke den skulle bli så vid heller. Ingen av modellene mine er hjemme akkurat nå så derfor blir det ingen action-bilder av halsen.Her er lillebror med genseren fra forrige innlegg. Den sitter som et skudd.

I forrige uke var jeg på stoff og stil og handlet en hel bærepose med stoffer til klær. Jeg ble lei av å sy pengepunger så tenkte jeg at jeg kunne sy litt klær. Av en kollega har jeg fått låne et kjempefint kjolemønster. I dag har jeg sydd den. Jeg kan herved erklære at jeg ikke liker å sy klær. Følte motvilje fra første klipp. Jeg hadde lyst til å slutte etter 2 minutter men holdt ut for jeg tenkte at hvis jeg legger det i fra meg blir den aldri ferdig. Etter som jeg nærmet meg slutten ble det mer og mer unøyaktig arbeid... Men nå er den altså ferdig. Nesten i alle fall. Må sette strekk i armene og klippe av trådender. Så får vi se om det kommer et bilde av den etter hvert eller om den blir brukt som opptenningsved. I stoffposen min ligger det stoff til skjørt og genser også... Huff.

3 kommentarer:

  1. Gleder meg til å se kjolen din!! Den er sikkert kjempe fin!!! :):):)

    Liker halsen! Legges i den meterlange huskelisten på ting jeg en dag i framtiden kanskje burde/skulle/ønsker å strikke! :D

    SvarSlett
  2. Så fin hals, likte godt fargevalge, og er enig i at det garnet er deiligt å strikke med.
    Tenker at kjolen nok er fin jeg!

    SvarSlett